Kérdése van? Hívjon minket és segítünk! +36-70/159-2677
Nyitvatartási időben hívható: Hétfő-Péntek 8:00-17:00

Tudnivalók vásárlás előtt

- A gyorsabb és egyszerűbb vásárlás érdekében regisztráció nélkül is vásárolhat. Így néhány adat megadásával már kész is a megrendelése.

- Ha szeretné a rendelését telefonon is leadhatja, és a kollégáink minden adatot kitöltenek Ön helyett.

- A regisztrált ügyfeleink folyamatosan tájékoztatást kaphatnak az aktuális akciókról, kedvezményekről.

- A forgalmazott termékeink gyártói garanciával rendelkeznek. Minden esetben az adott gyártó vállalja a garanciát a törvényben foglaltak szerint.

- Rendelése leadása után automatikus visszaigazolást küldünk amelyben ellenőrizheti a rögzített adatit, és megerősítést kap, hogy rendelését a rendszerünk fogadta.  Amennyiben valamelyik adata nem megfelelő vagy módosítani szeretné kérjük telefonon vagy e-mailben jelezze és módosítjuk.

- Amennyiben nem kapott visszaigazoló e-mailt kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon. Kérjük ellenőrizze a postafiókjában SPAM mappát is.

- A visszaigazoló e-mail egy automatikus üzenet. Nem garancia a rendelés teljesítésére. A rendelése állapotáról kollégáink rövid időn belül küldenek frissítést. (Mikor várható a szállítás, van e raktáron a termék stb.)

- Webáruházunkban lehetőség van bankkártyás és hitelkártyás fizetésre, utánvétre valamint előre utalásra is. Előre utalás esetén az összeg beérkezése után indítjuk el a megrendelt terméket.

- A szállítási díjakról a megvásárolni kívánt termék adatlapján tájékozódhat.