Kérdése van? Hívjon minket és segítünk! +36-70/159-2677
Nyitvatartási időben hívható: Hétfő-Péntek 8:00-17:00

BLOG

Ezen az oldalon a Gree légkondicionáló modelleket fűtési teljesítményük alapján csoportosítottuk. A termékpalettán szereplő összes Gree modell alkalmas fűtésre a téli időszakban, viszont fontos különbség, hogy átmeneti vagy teljes fűtésre keresünk hosszútávú, energiahatékony megoldást. Hőszivattyús klímaberendezéseinknél három különböző felszereltségi szintet különböztetünk meg.

Ebben a cikkben részletesen megmutatjuk a klímák közötti különbséget és segítünk a megfelelő teljesítmény kiválasztásában.

A Gree termékpalettáján megtalálható fűtésre optimalizált klímaberendezések hűtés mellett teljeskörű fűtésre is kiválóan alkalmazhatók. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a telepítéssel és működtetéssel kapcsolatban.

A garancia megtartása, a kevesebb áram fogyasztás és legelsősorban a saját egészsége érdekében a felszerelt klímák karbantartása elengedhetetlen. A klíma karbantartását is érdemes szakemberre bízni. Ez a karbantartás    évente kétszer tavasszal és ősszel szükséges elvégezni.